jan hendriks uit angerlo schreef op 27 November 2012:
Wij halen met de hele familie regelmatig een menu,altijd goed van smaak,en lekker vers gemaakt.vriendelijke mensen en een goede kok.wij komen hier ook om dat zij jaarlijks onze korendag sponsoren, daar voor nog dank.
angelina egberts uit doesburg schreef op 11 November 2012:
heel goed restaurant,kom er al heel wat jaartjes,het is eten is altijd heel goed en erg lekker,en ze zijn er heel vriendelijk en gastvrij,ook van ons een dikke 10...groetjes fam. egberts
Sandy en Mickey schreef op 10 November 2012:
Dit is echt een geweldig restaurant, zowel voor afhaal als gezellig aldaar eten kun je hier prima terecht. Vriendelijke bediening, schoon restaurant en producten van hoogwaardige kwaliteit. Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel.
Angela uit Doesburg schreef op 27 October 2012:
Ook de catering van Xiang Man is perfect. Zeker voor herhaling vatbaar.
marieken uit doesburg schreef op 10 October 2012:
gastvrijheid staat hoog in het vaandel net zo als de kwaliteit van het eten. heerlijk en zeer goed verzorgd. alles kan zo als je wilt. dikke tien voor jullie. tot nog een keertje. marieken,
ingrid taankink uit doesburg schreef op 24 September 2012:
weer heerlijk afhaalchinees gegeten met z'n allen. altijd goed en gastvrij.
Sanne uit Doetinchem schreef op 19 September 2012:
Heerlijk gegeten! Gr sanne
Christiaan Bruins uit Doesburg schreef op 19 June 2012:
Wij komen altijd graag met onze familie in dit restaurant voor de persoonlijke benadering en het lekkere eten tegen een goeie prijs.
Xiang Man - Dè Chinees van Doesburg! uit Doesburg schreef op 26 April 2012:
Dè Chinees van Doesburg "Xiang Man" is erg benieuwd de mening van haar gasten. Bent u bij ons wezen eten of heeft u een menu afgehaald? Laat dan uw mening achter in ons gastenboek! Hartelijk dank!