Johanna uit Doesburg schreef op 23 September 2018:
Gisteren hebben wij onze 5e reunie gehouden van de oud-Doesburgse MAVO De Schutsluis. We hebben heerlijk van het buffet gegeten en het was heel gezellig. Goede bediening. We komen zeker nog terug.
Henk uit Doesburg schreef op 23 February 2018:
Vandaag maar weer een maandmenuutje gehaald. Werkelijk fantastisch en meer dan voldoende! Zoals altijd!
Tom uit Nederweert schreef op 31 October 2017:
Wij eten hier elke week omdat het zo lekker is. De bediening is uitstekend en erg vriendelijk.Kortom een aanrader om eens te gaan eten.
Beesje Bodde uit Veendam schreef op 8 June 2017:
Onlangs heerlijk gegeten in dit gezellige restaurant. Lekkere verse producten en het vlees is op en top klaargemaakt. Al met al hebben wij ons buikje lekker vol gegeten. Als we ooit weer in de buurt zijn, komen we zeker weer.
B. Nieuwenhuis uit Apeldoorn schreef op 17 April 2017:
Al heel wat familie etentjes gehad bij Xiang Man. Heel gezellig en een uitstekend eten voor een zeer goede prijs, TOP.
marco Hoeve uit Doesburg schreef op 13 October 2016:
ik kan alleen maar zeggen dat dit de beste chinees in de omgeving van Doesburg is. het eten is gewoon goed en heel lekker de service is 100%. Ga zo door dit is mijn chinees .
André uit Zevenaar schreef op 22 March 2016:
Geweldig gegeten. Vriendelijke bediening. Komen hier vaker terug.
Victor uit Doesburg schreef op 4 March 2016:
We zijn net in Doesburg komen wonen, druk met het verhuizen en dus geen tijd om zelf een maaltijd te bereiden, kom je al snel bij een chinees terecht, in dit geval xiangman, we waren zeer aangenaam verast over de hartelijke mensen en nog meer over de kwaliteit van de gerechten, echt een aanrader !
Dorien uit Doesburg schreef op 9 February 2016:
Lekker eten en drinken goede gastvrouw helen lieve eigenaar groetjes Dorien
Arjen de Vries uit Doesburg schreef op 22 November 2015:
Echt heel lekker eten zowel afhaal als in het restaurant. Gaan regelmatig wat halen of in het restaurant eten met vrienden of familie. Aanrader!
mamavan schreef op 23 June 2015:
Het is echt de beste chinees uit Doesburg. Laatst een maand menu gehaald en het was echt heerlijk. Je krijgt ruim voldoende!! Ze zijn klantvriendelijk en de service is goed. Tot snel.
Andre uit Doesburg schreef op 1 December 2014:
Afgelopen weekend catering besteld en wederom was deze voortreffelijk ruim voldoende voor iedereen een aanrader als men wat bijzonders wil.
a.g.krol-truin uit doesburg schreef op 3 August 2014:
De catering was weer prima , onze gasten hebben weer genoten.Wij natuurlijk en bedankt voor de leuke attentie. Anneke en Hans Krol.
wij schreef op 16 July 2014:
Heerlijk!
Sarinah schreef op 25 December 2013:
Het eten is heerlijk. Ik kom iedere keer terug. De beste chinees van Doesburg!
Polman uit Doesburg schreef op 25 March 2013:
Afgelopen weekend met kennissen fantastisch bij jullie gegeten, een mix schotel met diverse lekkernijen het een nog lekkerder dan het andere, wij hoorden toen ook dat je zo"n mooie internetsite had en dat ziet er ook prima uit. Wij wilden jullie op deze manier ook nog hartelijk bedanken voor de geweldige catering die jullie afgelopen zomer voor 150 personen verzorgd hebben vanwege ons 50 jarig huwelijksfeest op de graaf van bylant varend op de ijssel . Onze gasten praten er nu nog over. Nogmaals bedankt, we komen vaak terug. Ben en Gerda
Kantoorbenodigdheden uit Didam schreef op 12 March 2013:
De beste Chinees van Doesburg, wij komen vanuit Didam om hier ons eten op te halen!
WK schreef op 5 March 2013:
Op vrijdag , 1 maart 2013,deden102 leden van de ANBO-afdeling Doesburg mee aan de gezamenlijke maaltijd bij Xiang Man. Verdeeld over 2 groepen deden zij zich tegoed aan de overheerlijke gerechten tijdens het "lopend buffet". Ze wreden meer dan welkom geheten door de warme, vriendelijkke en attente gastvrouw. Men was zeer tevreden over het gebodene. Kortom, Xiang Man is de echte Chinees van Doesburg. Een aanrader !!
Ruud schreef op 14 January 2013:
Bijna wekelijks halen we hier een maand- of familiemenu. Dit geeft eigenlijk al aan dat het eten goed is.
Peter uit Steenderen schreef op 30 December 2012:
Al meerdere keren heerlijk eten gehad van " de Chinees van Doesburg". Prima eten en fijne mensen.